Creatieveling en avonturier, geïnspireerd door de rust en schoonheid van de natuur.
Fotografie is mijn passie, maar daarnaast wordt ik helemaal blij van tijd spenderen met mijn paardje en mijn 2 katten, een stevige wandeling in de natuur, zonsondergangen en een lekker kopje koffie. 

degene achter de lens

hoi, ik ben Julie!

Eens terug in België (2019) heb ik enkele online fotografiecursussen gevolgd om zo mijn paardenfotografie te kunnen uitbreiden en mij ook toe te leggen op het fotograferen van kinderen en gezinnen.

In januari 2021 heb ik mij dan eindelijk aangesloten als zelfstandige (in bijberoep). Inmiddels kan je bij mij terecht voor foto's van je kinderen, je hele gezin, je hond/paard of de combinatie. 

Laat mij jouw verhaal vertellen in een prachtige, natuurlijke omgeving naar keuze. Van bloeiende bloemen tot weidse zandvlaktes, alles kan en alles mag!  

Al van jongs af aan ben ik veel bezig geweest met fotografie. Toen ik mijn allereerste camera kreeg ging ik voornamelijk experimenteren op mijn eigen dieren en nadien ook wat op de dieren van vriendinnen. Al heel snel groeide dit uit tot een uit de hand gelopen hobby en vroegen steeds meer kennissen of ik ook hun dieren eens wou fotograferen. 

Mijn fotografie heeft enkele jaren op een laag pitje gestaan, tot ik in 2017 verhuisde naar IJsland. Volledig geïnspireerd door de pracht van het land en het bijhorende IJslandse paard, begon ik de fotografie weer langzaam aan op te nemen. Ik startte een instagram-pagina om mijn foto's van IJsland op te delen en toen die toch wel snel steeg in populariteit besloot ik om meer tijd in de fotografie te stoppen

Hoe het allemaal begon

vangen  

meest dierbare momenten

Mijn missie

Jouw

zodat jij ze voor altijd kan koesteren.

Pasta

Mijn favoriete eten:

Drukte

ik heb een hekel aan:

Noorderlicht

je mag me altijd wakker maken voor:

De Laugavegur stappen in IJsland

De nr. 1 op mijn bucketlist is:

leer me kennen

Foto's door Julie Verspecht Photography

Algemene voorwaarden